Produkter för artichoke olja (4)

Vitlöksolja

Vitlöksolja

Vitlökolja är en örtolja som härstammar från vitlök, en medlem av lökläktet. Vitlök, vars latinska namn är Allium sativum, växer i tropiska områden och har en skarp arom. Vitlök föredras ofta, särskilt i kulinariska tillämpningar. Dessutom kan den också användas inom hudvård tack vare de vitaminer den innehåller. Det är en av de mest konsumerade vegetabiliska oljorna tack vare sitt breda användningsområde. Latinskt namn: Allium sativum Produktionsmetod: Kallpressad Kommersiell presentationsform: 50 ml glasflaska Alla DERMOTEN-produkter tillverkas i anläggningar med ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 22716:2007 (GMP) certifikat.
EKOLIGISK EXTRA VIRGIN OLIVOLJA - EKOLIGISK OLIVOLJA

EKOLIGISK EXTRA VIRGIN OLIVOLJA - EKOLIGISK OLIVOLJA

EKOLOGISK EXTRA VIRGIN OLIVOLJA Ingredienser : Ekologisk extra virgin olivolja Näringsvärden/100g : Energi : 37053 kj Totalt fett : 100 g Mättat fett : 14 g Kolhydrater : 0 g Sockerarter : 0 g Protein : 0 g Salt : 0 g FÖRPACKNINGSINFORMATION VIKT : 3 L. ARTIKLAR PER KARTONG : 1 ST.
5000 MIL TIN POMACE

5000 MIL TIN POMACE

Våra OliveOilsLand®-märkta olivoljor, som produceras med kallpressningsteknik i vår anläggning där livsmedelssäkerhetsstandarder skyddas på högsta nivå och i rostfria tankar utan kontakt med luft, ger en behaglig smakupplevelse med sin unika smak. Den kallas också för Egeiska olivoljans smak bland folket. En naturlig extra jungfruolivolja med högt innehåll av vitaminer, aromer, polyfenoler och antioxidanter erhålls genom lagring under kvävgas och buteljering bortom ljus och syre. Kvalitetskontrollaktiviteter planeras och utvecklas i enlighet med ISO 9001-kvalitetsledningssystemet i alla processer från skörd till att nå konsumenten. Vår olivolja som vi producerar under varumärket OliveOilsLand®, som är Turkiets ledande tillverkare av olivolja.
2000 MIL TIN POMACE

2000 MIL TIN POMACE

Våra OliveOilsLand®-märkta olivoljor, som produceras med kallpressningsteknik i vår anläggning där livsmedelssäkerhetsstandarderna skyddas på högsta nivå och i rostfria tankar med minimal kontakt med luft, ger en behaglig smakupplevelse med sin unika smak. Den kallas också för Egeiska olivoljans smak bland folket. En naturlig extra jungfruolivolja med högt innehåll av vitaminer, aromer, polyfenoler och antioxidanter erhålls genom lagring under kvävgas och buteljering bortom ljus och syre. Kvalitetskontrollaktiviteter planeras och utvecklas i enlighet med ISO 9001-kvalitetsledningssystemet i alla processer från skörd till att nå konsumenten. Vår olivolja som vi producerar under varumärket OliveOilsLand®, som är Turkiets ledande tillverkare av olivolja.